duminică, 9 decembrie 2012

Diminuarea severa a costului caldurii.

Valoarea energiei termice care se pierde in fiecare an este de sute de milioane de euro din care jumătate, pe rețelele de distribuție. (vezi zăpada topita pe traseul canalelor si faptul ca sunt locuite in cele mai friguroase ierni.) Acesta pierdere poate fi înlăturata numai prin înlocuirea rețelelor de distribuție cu surse de căldură foarte apropiate de consumator. Centralele termice actuale sunt deosebit de costisitoare, voluminoase tot mai nesigure, pe măsura trecerii timpului . Propun deci un tip ce centrala termica noua care respecta întrutotul normativul in vigoare , este cu mult mai sigura, mult mai ieftina si mai ușor de amplasat si care asigura prin reducerea costurilor, numai in doi ani, valoarea investiției necesare implementării lor. Considerând durat lor de viata minim 25 ani, pierderile pe 23 ani vor fi cuantificate ca o diminuare reala de cost a căldurii.
Conform brevetului anexat, acest tip de centrala face obiectul proprietății intelectuale si atribuirea contractelor pentru lucrări se face prin negociere directa.
Subsemnatul îmi manifest disponibilitatea de a delega dreptul de proprietate constructorilor desemnați sa execute aceste lucrări.
In acesta acțiune MM înregistrează o scădere a poluării proporțională cu economia de energie, iar ISU îndeplinește prevenirea unor evenimente deosebit de grave.
Olaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu